Ești gata să adresezi marea întrebare? Nu știi cum și la ce să te aștepți?

Iată câteva lucruri de luat în considerare mai întâi

  1. Asigură-te că sunteți pe aceeași pagină

Acest lucru poate părea evident, dar înainte de a începe, este important să te asiguri că amândoi vă doriți același lucru. Vorbește cu partenera ta despre viitor. Spune-i că într-o zi ți-ar plăcea să fii căsătorit și întreab-o dacă vede căsătoria și în viitorul ei. Ești neliniștit că faci această conversație să pară prea mult ca o propunere adevărată? Discută despre logodna recentă a unui prieten bun. Este o conversație grea? Da. Dar să sperăm că vei ieși din asta cu o idee despre ceea ce își dorește cu adevărat partenera ta.

  1. Discută mai întâi cu părinții ei

E de școală veche? Da. E important? Poate. Chiar depinde de familia ei. Dacă partenera ta a sugerat în vreun fel că trebuie să-i ceri mâna în căsătorie părinților ei, fă-o! Vei câștiga un aliat în plus din partea lor.

  1. Cumpără inelul

Inelul de logodnă este o bijuterie pe care partenera ta o va purta în fiecare zi, pentru tot restul vieții, așa că trebuie sa afli ceea ce ii place cu adevărat. În ceea ce privește magazinele de bijuterii, obține recomandări pentru a te asigura că vei cumpăra dintr-un magazin de încredere cu recenzii și servicii excelente. Nu în ultimul rând, află dimensiunea inelului. Găsește un inel pe care ea îl poartă în mod regulat (și notează degetul pe care îl poartă). Apoi fie îl duci cu tine la un bijutier, fie marchezi cât de departe se potrivește pe propriul deget. Mulți bijutieri pot, de asemenea, stabili cu acuratețe dimensiunea unui inel în funcție de înălțimea și greutatea partenerei tale. Iar dacă nu, întotdeauna există posibilitatea de a-l redimensiona.

  1. Fii personal

Acum că ai un inel, este timpul să planifici propunerea. Gândește-te la tipul de propunere pe care partenera ta îl va iubi, fie că este un gest măreț, un moment intim sau o surpriză înconjurată de familie și prieteni. Indiferent de buget, recomand să te gândești mai întâi la un loc frumos, sentimental, pe care îl poți accesoriza cu ușurință pentru a crea starea de spirit. Poate fi doar sufrageria voastră, dar împodobește-o cu tone de lumânări.

  1. Ia notițe

Punerea gândurilor pe hârtie îți va oferi o direcție atunci când este timpul să pui întrebarea, chiar dacă oricum vei ajunge să folosești doar jumătate. În ceea ce privește ce să spui când propui de fapt, o idee bună ar fi să evidențiezi cele mai bune calități ale partenerei sau chiar să recapituleazi momentul în care v-ați cunoscut. Fii autentic și fă-o să se iubită! Fii scurt – doar câteva propoziții, dar care să vorbească despre ceea ce îți place la ea și cât de entuziasmat ești legat de viitorul vostru împreună. Desigur, nu uita să abordezi „Vrei să te căsătorești cu mine?”

Daniela Ilies tema dragoste

6. Planifică o petrecere

Nu trebuie să planifici o petrecere completă de logodnă, dar asigură-te că ai o idee despre cum veți sărbători voi doi marele moment. Rezervă o masă la restaurantul tău preferat, bagă niște șampanie în frigider sau invită câțiva prieteni/rude.

7. Caută un pretext fals

Pentru a evita să strici surpriza, inventează un șiretlic sigur care să o conducă pe o pistă greșită. S-ar putea să știe că ceva se întâmplă, mai ales dacă faci o călătorie sau ai planuri ieșite din comun, dar un pretext fals o va ține ocupată în timp ce tu îți duci la bun sfârșit planul.

8. Asigură-te că ai un fotograf aproape și gata să surprindă magia momentului

Fie că angajezi un profesionist sau ai încredere în viitoarea ta cumnată și în iPhone-ul ei, viitoarea ta logodnică te va iubi cu atât mai mult dacă vei găsi pe cineva care să documenteze ocazia. Dacă nu are idee că va veni propunerea, te poți aștepta la reacții absolut minunate.

9. Fii flexibil

În viață lucrurile nu merg întotdeauna cum îți dorești, așa că fii pregătit să mergi cu valul. Nu grăbi propunerea doar pentru că soarele este pe cale să apună sau cina este aproape de sfârșit – așteaptă până când momentul este cu adevărat potrivit. Și dacă ai plănuit ceva puțin mai discret, asta ar putea însemna să aștepți câteva zile dacă iubita ta este stresată de la serviciu sau vremea nu cooperează.

10. Nu te grăbi

Acum ești gata să pui întrebarea! Când vine momentul, inspiră adânc, îngenunchează și rostește discursul sentimental pe care probabil l-ai repetat de un milion de ori. Chiar nu contează pe ce genunchi cobori! Oferă partenerei tale un moment – trebuie să îi acorzi suficient timp pentru a procesa/a plânge/a-o îmbrățișa. Așteaptă până când partenera ta întinde mâna pentru ca tu să faci onorurile.

Programează o ședință foto cerere în căsătorie chiar astăzi. Te pot ajuta cu tone de idei legate de locație, aranjamente speciale și multe altele. Te aștept cu drag!