Ca și fotograf de eveniment consider că locația reprezintă un element esential pentru nunta perfectă. Așadar, doresc să vin cu o propunere inedită, o locație minunată care îmi permite să mă reinventez de fiecare dată, în care fiecare colțișor e magic, așteaptă cuminte să fie descoperit fiindcă are o mică istorie de povestit și multe povești ce urmează a fi scrise…. Sunt convinsă că deja știți despe ce locație este vorba și anume Castelul Gornești, un loc Festiv , Magic, de Poveste..

De cum pășești pe podul din fața castelului simți că te întorci înapoi în timp, magia castelului te atrage cu paharele pline de șampanie, cu atmosfera balurilor din alte timpuri, simți cum te invită direct la dans într-o lume de vis.

Coroana imensă a copacilor din cadrul parcului dendrologic al castelului vine să ocrotească parcă, oferind locația perfectă pentru o ceremonie în aer liber, cântecul păsărilor întregind ambianța de poveste

Pășim mai departe prin odăile castelului, decorul te va duce inapoi in timp…..oferind îmbinarea perfectă între trecut și modern pentru un look timeless. Nu, nu este un vis, este castelul Teleki din Gornesti.

Întregind decorul, meniul și toate celelalte detalii sunt alese cu grijă și îndemânare pentru o experiență completă.

Cum se lasă seara, castelul te va surprinde din nou cu a lui magie, te poartă prin porți desprinse parcă din cărțile colorate de povești. Și luna e invitată la petrecere, doar e în aer liber nu?

Haideți că deja visez din nou cu ochii deschiși la o lume plină de basme și povești exact ca în copilărie. Între timp, castelul vă așteaptă cumințel să îi treceți poarta și să vă cucerească cu fiecare pas sufletul și mintea!

Programează un eveniment la castel chiar astăzi. Vă așteptăm cu drag!