În calitate de viitori părinți, nu există o modalitate mai bună de a comemora acest moment unic din viață decât printr-o ședință foto profesională de maternitate.

Fotografia de maternitate nu va surprinde doar burtica ta rotundă și frumoasă ci și dragostea și emoțiile care însoțesc ultimele săptămâni de sarcină. Veți putea întotdeauna să vă uitați înapoi la aceste fotografii și să vă amintiți bucuria și anticiparea pe care le-ați simțit, știind că sunteți pe cale să vă cunoașteți noul copil.

Ședințele foto de maternitate se numără printre tipurile mele preferate de ședințe foto. Șansa de a lucra cu viitoare mame entuziasmate, de a surprinde o ocazie atât de importantă din viața lor, este o adevărată plăcere. Așadar, am decis să vă ofer câteva sfaturi pentru a vă simți pregătite, încrezătoare și frumoase pentru ședința foto de maternitate.

CG7A1686 -1
  1. Nu-ți face griji pentru ceea ce trebuie să faci sau nu trebuie să faci

Am observat o mulțime de viitoare mame care sunt super entuziasmate de a-și face fotografii, dar încep să să simtă inconfortabil pe măsură ce trece timpul și burtica crește. Unele viitoare mame o vor amâna din acest motiv și, odată ce momentul a trecut, de multe ori constată că ajung să regrete că nu au profitat de ocazie când au avut ocazia. Deși unele femei sunt pur și simplu timide cu camera, de multe ori au niște așteptări care nu sunt corecte. De exemplu, multe femei cred că trebuie să te dezbraci pentru o ședință de maternitate. Este o tendință populară, dar nu este deloc obligatorie. De fapt, poți purta orice te face să te simți confortabil și frumos. În calitate de fotograf de maternitate, sunt aici pentru a-mi oferi experiența, expertiza tehnică și cunoștințele în materie de compoziție pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

 

  1. Nu vă fie teamă să împărtășiți ideile pe care le aveți și să le încorporați în amintiri

Dacă aveți idei pentru setări, ținute sau stiluri de fotografie pe care doriți să le încercați, nu ezitați să-i comunicați fotografului în avans. O modalitate bună de a vă asigura că vă pot ajuta să capturați tipul de fotografii pe care le doriți este să vă uitați la galeria mea și la lucrările anterioare, pentru a lua orice exemple pe care ați dori să le urmați cu propria fotografie. Dacă aveți deja niște articole drăguțe pentru bebeluși, cum ar fi pantofiori, jucării, păturici sau fotografii cu ultrasunete, aduceți-le cu voi, deoarece reprezintă obiecte de recuzită adorabile.

3. Alegerea hainelor potrivite.

Când vine vorba de ținute, există câteva sfaturi care te pot ajuta să te simți cu atât mai frumoasă și mai pregătită pentru sesiune. Din nou, alegerea finală este a ta, dar aș recomanda cu căldură să faci din confort un factor cheie în orice ținută pe care o alegi. Indiferent cât de mult ți-ar plăcea să-ți faci fotografia sau cât de frumos arăți în ziua ședinței, purtând haine puțin prea strâmte sau restricționând mișcarea puțin prea mult, te va face inconfortabil. Acest disconfort tinde să apară prin imagini. Ținutele care sunt comode sunt un mare plus. Bineînțeles, fiind vorba de o ședință de maternitate, recomand să alegi haine și accesorii care să scoată în evidență burtica. Țesături elastice care se mulează de burtă, rochii cu brâu sub bust, rochii maxi de maternitate și altele asemenea sunt alegeri pe care le recomand. Desigur, dacă vezi orice altă ținută care te face să te simți superb și te poți mișca confortabil în ea, asta funcționează la fel de bine. Fă-ți timp pentru a alege ținuta potrivită pentru ședința de maternitate. De asemenea îmi place să fiu creativă și să mă reinventez cu fiecare ședință foto, așadar voi veni în sprijinul tău cu idei, rochițe, voaluri și accesorii diverse

4. Vino la ședința foto simțindu-te cel mai bine

Puține lucruri ne fac să ne simțim la fel de încrezători și la fel de frumoși ca atunci când suntem proaspăt stilați, iar această încredere poate străluci în fotografie, ajutându-vă să vă simțiți mult mai confortabil. O sesiune de răsfăț înainte de ședința foto fie că este vorba despre planificarea unui vopsit și aranjat păr, manichiură, o pedichiură sau o sesiune de machiaj, fă tot ce poți pentru a te simți minunat.

5. Planificați o cină după ședința foto

Ședința ta foto de maternitate este o ocazie care merită sărbătorită. Este o zi dedicată surprinderii unui moment uriaș din viața oricărei femei și majoritatea clienților mei vor fi de acord că este și super distractivă. Deci, de ce să nu vă bucurați și mai mult de restul zilei? Aranjarea unei întâlniri la cină cu o persoană semnificativă, soțul, o soră sau cea mai bună prietenă îți poate oferi ceva în plus pentru a face ziua specială. În plus, dacă ți-ai făcut părul, unghiile și machiajul pentru ziua respectivă, nu vrei să lași ocazia risipită, nu? Până la urmă, nu știi niciodată când vei avea timp pentru o cină plăcută și relaxantă, odată ce copilul sosește.

6. Soțul și ceilalți copilași sunt un must have al ședinței

Nu pierde ocazia unor fotografii de cuplu romantice care să surprindă chimia și dragostea voastră precum și a unor fotografii de famile alături de ceilalți copilași ai voștrii, pentru amintiri de neuitat.

7. Relaxează-te ești pe mâini bune

Dacă nu ai mai planificat niciodată o ședință foto profesională sau pur și simplu ai uitat cum a fost ultima dată, s-ar putea să nu știi la ce să te aștepți de la acea zi. Nu trebuie să îți faci nici un fel de griji. Nu trebuie să aduci nici un fel de expertiză sau așteptări dacă nu vrei. Alegerea fotografului potrivit înseamnă mult mai puține griji. Asigură-te că alegi unul în care să te simți încrezătoare, aruncând o privire atentă asupra muncii anterioare și asigurându-te că are stilul și calitatea pe care le cauți.

Ca fotograf de maternitate, știu cum să poziționez subiectele, cum să încadrez, cum să luminez și cum să lucrez cu femei de toate formele și dimensiunile corpului pentru a le ajuta să se simtă confortabile și frumoase pentru fotografie. Este ziua ta cea mare, așa că mă voi asigura că îmi folosesc toată experiența pentru a mă asigura că te vei simți încrezătoare și că fotografiile ies fantastic.

Programează o ședință foto de maternitate chiar astăzi. Te aștept cu drag!